Wat kan 3CX voor uw bedrijf betekenen?

Telefonie

Compatibel met op SIP-gebaseerde telefoontoestellen. Webclient en mobiele apps voor werken op kantoor of op afstand.

Video

Inbegrepen in uw systeem, geen add-ons nodig.

Live Chat

Praat in realtime met uw klanten via uw website of WhatsApp!

Integraties

Integreer je centrale met je CRM-pakket of Microsoft® 365.

Lage kosten

Een 3CX-centrale helpt je besparen op je telefoonrekeningen, uitbreidingen en hardware.

Flexibel

Behoud je nummers, kies je telefoons en je provider.

Veilig

3CX bevat geavanceerde beveiligingsfuncties.

Eenvoudig

3CX is eenvoudig zelf te beheren.

3CX maakt het je mogelijk om je telefoon-extensie mee te nemen waar je ook heen gaat. Met apps voor Adroid, iOS, web browsers, Windows en Mac, blijf je steeds verbonden, altijd en overal. En met 3CX Live chat en WhatsApp-integratie communiceer je met je klanten vanop je website.

Met 3CX heb je ook geavanceerde call-center opties. Verbeter je klanten service, verkoop en productiviteit. Switchboard en wallboard, rapportering, SLA, wachtrijen, opename van gesprekken, Hot-desking, en zo veel meer. En indien gewenst kan je je eigen call-flows ontwikkelen met de 3CX Call-flow-designer.

Verlaag je kosten met 3CX! De 3CX licenties zijn gebaseerd op het aantel gelijktijdige gesprekken, dus niet op het aantal extensies of toestellen. Heb je meerdere vestigingen, dan kan je de centrales koppelen en zo kosteloos intern telefoneren. Je thuis werkers kan je gratis bellen via hun web-client of mobiele app.

Veilig met 3CX! Als het op veiligheid aankomt, dan zet 3CX de toon, de ingebouwde beveiligingsopties zijn speciaal ontwikkeld om je telefooncentrale te beschermen. Automatische detectie en blokker van SIP-aanvallen en automatisch bijgwerkte globale blokkeringslijst. De communicatie tussen de apps, telefoontoestellen en de centrale is steeds versleuteld. Toegang tot de beheersmodule is via HTTPS en kan op IP-adres afgeschermd worden. Ingebouwde backup en mogelijkheid tot automatische fail-over.

Overtuigd? Probeer 3CX vandaag nog!